Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Sep
25

Nieuwe sponsor: Jeroen de Jong

Nieuws afbeelding
Deze week willen we graag onze nieuwe Sponsor Jeroen de Jong, ontwerpstudio voor interieur en architectuur,  in de schijnwerper zetten.  


Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers kunnen al meer dan 25 jaar terecht bij StudioJEROENDEJONG voor een compleet interieur- of architectuurtraject. Van concept en ontwerp tot technische uitwerking en van bouwbegeleiding en budgetbewaking tot en met oplevering. 


Wij geven vorm aan de ruimte om je heen. De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant. Dat doen we met veel passie, plezier, grote betrokkenheid en oprechte aandacht voor jou, jouw idee├źn en de mogelijkheden die ons geboden worden. Deze werkwijze en instelling vormen voor ons de basis voor een goed ontwerp waarmee wij jouw verwachtingen willen overtreffen.


Ben je geïnspireerd en heb je interesse in een kennismaking?
Kijk eens op onze website of neem direct contact met ons op.


Telefoon - 020-2600021


Tijdens de opening van dit seizoen is het sponsorcontract met Jeroen de Jong getekend. Er hangt een fantastisch mooi doek bij het oefenveldje die je niet kan missen!


Jeroen, hartelijk bedankt namens de Sponsorcommissie en het Bestuur van Myra!

Hoofdsponsors

Instagram