Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Sep
6

Nieuwe sponsor:Skischool Amstelveen

Nieuws afbeelding
Tijdens de feestelijke opening van onze nieuwe hockeyvelden zijn wij zeer verheugd te mogen melden dat Myra er een aantal nieuwe Sponsoren heeft en al deze Sponsoren zullen we deze week aan jullie presenteren.


De eerste nieuwe Sponsor is de Skischool Amstelveen die zelf ook aanstaande zondag 9 september, een tweede skibaan gaat openen. Een fantastisch moment om kennis te maken met de Skischool Amstelveen of anders om te kijken hoe mooi alles is verbouwd.(op de foto Eigenaar Robert Bent met het Bestuur van Myra)

 
Open Dag aanbieding

Op zondag 9 september 2018 (tussen 10.00 en 17.00 uur) openen wij het nieuwe wintersportseizoen met een Open Dag. Het wordt natuurlijk weer erg gezellig. Kom kijken naar de leuke demonstraties van onze ski- en snowboardleraren.
Onze unieke Open Dag Actie (alleen geldig op de Open Dag):


Bij aanschaf van een 10-lessenkaart:

– 2 lessen gratis (12 lessen voor de prijs van 10) voor vaste klanten en ook voor nieuwe klanten*

*Vanwege de opening van onze nieuwe, tweede skibaan.

*De lessen van deze leskaart kun je opnemen tot uiterlijk 31-12-2018.


De Open Dag Actie is echt alleen geldig op de Open Dag. Deze actie kun je natuurlijk niet laten lopen dus, kun je niet komen, stuur dan gewoon iemand anders in jouw plaats die voor jou de leskaart aanschaft.

Let op: Na de Open Dag is de speciale "Open Dag 12 lessenkaart” niet meer verkrijgbaar!

Hoofdsponsors

Instagram