Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Bestuur Aug
25

Samenwerking met ClubCollect seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding Een groot aantal leden heeft het afgelopen seizoen al kennis gemaakt met onze partner ClubCollect. Deze samenwerking is tot nu toe goed bevallen. Dat betekent dat wij het aankomende seizoen doorgaan met het de contributieheffing via het systeem van ClubCollect. 

Alle actieve leden voor het seizoen 2018-2019 ontvangen, uiterlijk begin september, een betaalverzoek via e-mail, sms en/of post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: je kunt kiezen tussen betalen in termijnen en de gehele resterende contributie in één keer betalen. Er bestaat vanaf dit seizoen geen extra korting meer voor het betalen via automatische incasso. Bij het vaststellen van de contributie van het seizoen 2018-2019 is reeds uitgegaan van een contributie inclusief de korting van €25,-

Als je de openstaande contributie in één keer betaalt, dan heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt een kleine administratieve bijdrage van €0,50 per termijn in rekening gebracht. 

Voorafgaand aan iedere automatische afschrijving, krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kunt zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat. Mocht een incasso-opdracht worden gestorneerd, dan brengt ClubCollect €3,50 in rekening.

Door de samenwerking met ClubCollect is het innings-proces, voor zowel de vereniging als de leden, een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website van ClubCollect. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de contributieheffing altijd even benaderen. Dat kan per email naar [email protected]. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn, staat zowel de vereniging als ClubCollect hier vanzelfsprekend altijd voor open.

Hoodsponsors

Instagram