Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Mei
24

Stefan de Leeuw nieuwe hoofdcoach Myra Heren 1

Nieuws afbeelding
HV Myra heeft Stefan de Leeuw aangesteld als nieuwe trainer en hoofdcoach van Heren 1. De Leeuw stond de afgelopen vier seizoenen aan het roer bij Fletiomare Dames 1, waar hij met het team van de Tweede klasse naar de Overgangsklasse wist te promoveren. De Leeuw tekent een contract van één seizoen met de intentie om in meerdere jaren te gaan bouwen aan een team dat een stabiele Overgangsklasser wordt. 

"Wij zijn heel blij met de aanstelling van Stefan de Leeuw voor Heren 1”, vertelt David Selier van de technische commissie van HV Myra. "Stefan brengt een vracht aan ervaring mee. Zowel als ex-Hoofdklassespeler van Kampong en SCHC, maar ook als succesvol trainer/coach van diverse teams. Hij werkte met topjeugd en senioren, met dames- en herenteams, van Tweede Klasse tot en met de Hoofdklasse. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Stefan ons Heren 1 team naar het niveau zal brengen waarvan wij denken dat het in de toekomst hoort: stabiel in de Overgangsklasse.”

De Leeuw is zelf ook enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: "Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken die ik heb gevoerd met de technische commissie en de jongens uit het team. De plannen die er liggen spreken me aan. De aanleg van maar liefst drie nieuwe watervelden komende zomer geeft de ambitie van de vereniging goed weer. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.”

Hoodsponsors

Instagram