Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Apr
16

Nationale Sportkampen op HV Myra; Heb jij je al ingeschreven voor het kamp?

Nieuws afbeelding
Het is bijna zo ver! Het kamp In de meivakantie (30 april – 2 mei) komt steeds dichterbij. Hier kan jij als hockeyliefhebber ultiem genieten en inschrijven kan nog! Er zijn al een groot aantal aanmeldingen op het kamp dus het wordt een groot hockeyfeest! 


Tijdens deze dagen kan jij met ons hockeyen en plezier maken in je vakantie. Er komen ook twee hoofdklasse (en jong Oranje) speelsters langs, Carmel Bosch en Michelle Fillet zijn dit jaar de toppers voor op het meikamp!  


Kijk voor meer informatie en aanmelden op http://www.nationalesportkampen.nl/myra



Hockeykamp - Junior

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

Clinic van een topspeler

50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten
Hockeykamp - Original

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

Clinic van een topspeler

70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten

Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar



Tophockeykamp 

Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.

Elke dag een super uitdagende clinic

De hele dag hockeyen om veel te leren

Voor hockeyers van 10 t/m 14 jaar

Sport&Spelkamp

Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.

Spelenderwijs kennis maken met sporten

Keuze tussen 3 of 5 dagen

Voor energieke kinderen  van 4 t/m 7 jaar
Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!

Maak je hockeyavontuur compleet met een van de  overnachtkampen , combineer hockey en strand op het  hockey- en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced  of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme   #HockeyAvontuur.


Kick-off 2018 met supersterren!

Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld, geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen


Voor alle trainers

Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden.

Bijlage

Hoofdsponsors

Instagram