Heren 1 Nov
15

Hilversum Heren 1 - Myra Heren 1 12/11

Nieuws afbeelding
Een beschamende verliespartij afgelopen zondag uit tegen Hilversum. Van tevoren was bekend dat dit een lastig potje ging worden, maar met een duidelijk plan moest Hilversum zeker te kloppen zijn. Er werden duidelijke doelen gesteld voor aanvang van de wedstrijd maar tijdens de wedstrijd was hier niks van terug te zien. De eerste helft was van dermate laag niveau dat bij rust wij tegen een 4-0 achterstand aankeken.

Het plan voor de 2e helft? Alles geven en proberen dat gelijkspel of misschien wel een overwinning eruit te halen. De 2e helft was een stuk beter dan de 1e helft en binnen 10 minuten zette Lars met een hard schot de 4-1 op het scorebord. Niet veel later werd ook de 4-2 binnengetikt. Een knappe voorzet van Thijn werd bij de 2e paal binnengetikt door Lars. De wedstrijd leek de goede kant op te gaan, maar een paar enorme kansen resulteerden jammer genoeg niet in een doelpunt. Dit werd even later hard afgestraft door Hilversum en na 70 minuten stond er 6-2 op het scorebord.. Een wedstijd om snel te vergeten.

Komende zondag spelen wij thuis en ontvangen wij koploper Naarden. Aan ons de taak om een goede wedstrijd neer te zetten en daarvoor kunnen wij uw support weer goed gebruiken. Kom allemaal kijken en help ons aan die 3 punten!!

PS: Aansluitend is er weer een TD’tje!