1

Myra Heren 1 - VVV Heren 1 29/10

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij weer een lekker thuispotje tegen het stugge VVV. Op deze koude herfstdag was het aan onze mannen de taak om zich te herpakken na het verlies van vorige week.

De wedstrijd begon goed want al na 2 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Een pass richting de cirkel werd van richting veranderd en kwam op kopcirkel bij Stefan terecht die vervolgens de bal uit de draai in de lange hoek schoot. Het spelniveau was erg wisselvallig gedurende de wedstrijd. Binnen het kwartier hebben wij meerdere malen de kans gehad om de voorsprong uit te breiden. Een paar opgelegde kansen lieten wij helaas onbenut. Gelukkig voor ons ging VVV erg slordig om met zijn kansen, want de gelijkmaker hing zeker in de lucht. Aan het eind van de eerste helft was daar dan eindelijk het 2e doelpunt van onze kant. Een corner van VVV werd uiterst slecht genomen, waardoor wij snel konden counteren. Via 4 strakke passes kwam de bal voor de goal waar Lars stond om de bal door z’n benen binnen te tippen.

Na rust was het vrij snel duidelijk dat wij de wedstrijd in de tas hadden. VVV kwam er bijna niet meer aan te pas. Ondanks dat ons spel niet al te best was, creëerden we genoeg kansen om een monsterscore neer te zetten. Maar ook in de 2e helft waren we voor de goal niet scherp. Via een goed lopende aanval met een paar mooie turnovers en give en go’s kwam de bal bij Jeffrey terecht die de bal vervolgens op de 2e paal wilde geven. De bal werd echter van richting veranderd door een verdediger en hiermee zijn eigen keeper kansloos liet. De bal rolde binnen en zo werd de eindstand bepaald op 3-0, jantjeee.

Deze wedstrijd was een goede mogelijkheid om ons doelsaldo eens flink op te schroeven. Jammer genoeg moesten wij genoegen nemen met 3 goals. Daarom aan ons de taak dit komende zondag wel te doen waar wij in Hilversum spelen tegen Spandersbosch. Bedankt voor alle support en wij hopen iedereen zondag weer langs de lijn te zien om ons weer naar 3 punten te schreeuwen!