Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Bestuur Sep
13

Uitnodiging ALV woensdag 27 september 2017

Nieuws afbeelding
Aan alle Myra-leden,
 
Op woensdag 27 september a.s. om 20:00 uur vindt in het clubhuis van HV Myra een Algemene Ledenvergadering plaats. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Bijgevoegd vindt u de agenda. Tijdens de vergadering willen wij naast de gebruikelijke onderwerpen ook aandacht besteden aan een aantal specifieke onderwerpen, waaronder de implementatie van een rookbeleid op Myra, het veteranenbeleid en het vragen van een mandaat van de vergadering voor vervolgstappen rondom de financiering van de beoogde veldvernieuwing. 

Alle stukken, waaronder de verslagen van de commissies en de notulen van de voorgaande ALV, zijn te downloaden via de website. U dient hiervoor eerst in te loggen, vervolgens kunt u de documenten vinden onder Club - Documenten - ALV2017. De financiĆ«le stukken kunnen apart worden opgevraagd bij de penningmeester via[email protected].
 
Wij hopen u allen te kunnen verwelkomen tijdens de komende ALV. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u gebruik maken van de bijgevoegde volmacht. Ieder lid kan maximaal twee machtigingen meenemen van andere Myra-leden die verhinderd zijn.

Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van HV Myra

Bijlagen:

Hoodsponsors

Instagram