Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Maa
18

Sponsoring

Nieuws afbeelding

Vanaf nu geven we elke maand de ruimte aan een Myra-sponsor in onze nieuwsbrief, zodat onze leden beter weten wie onze sponsors zijn. 


Een vereniging leeft vooral van drie soorten inkomsten: contributieopbrengsten, baromzet en natuurlijk de bijdragen van sponsors. Myra heeft vele sponsors, maar wij beginnen in de nieuwsbrief met het voorstellen van de grotere. Het contract van ABN AMRO is dit jaar met twee jaar verlengd en de Bangarage(Volvo) is voor ons een nieuwe sponsor met wie we dit jaar een driejarig contract hebben getekend. Daarnaast zijn Jawa Sport, Ten Kroode Assurantiën, het Liftinstituut en Unlimited Sports Group (o.a. Le Coq Sportif, Aktie Sport en Perry Sport) ook trouwe steunpilaren van Myra. Maar denk ook aan die tientallen reclameuitingen rond het veld en een aantal onzichtbare sponsors. 


Een andere "vitrine” voor onze sponsors is het zogenaamde sponsorportaal op de website en in LISA. Sponsors kunnen zelf de content van hun pagina bijhouden en updaten. Het verlengen van contracten en het binnenhalen van nieuwe sponsors gebeurt voornamelijk via onze sponsorcommissie. Daarnaast hebben wij een aantal sponsoren bij elkaar gebracht in onze businessclub.


Dit stukje is een eerste aanzet, net als de logobanner in deze nieuwsbrief. Wij als Myra en haar leden moeten deze bedrijven voortdurend onze aandacht blijven geven.


Met vriendelijk sponsorgroeten,

 

Wim Bocxe

 

voorzitter

Hoofdsponsors

Instagram