Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Jun
6

Myra H1 maakt zich op voor tweede ronde play-offs

Nieuws afbeelding

Myra Heren 1 moest zijn meerdere erkennen in Klein Zwitserland Heren 1 in de eerste ronde van de play-offs voor promotie naar de Overgangsklasse. Nu maken de mannen zich nu op voor een tweede reeks play-off wedstrijden.

Als poulewinnaar van de Eerste Klasse A, plaatste Myra zich voor de play-offs om een plek in de Overgangsklasse te bemachtigen. In het seizoen 2013-2014 wist H1 voor de eerste keer in de clubgeschiedenis te promoveren naar de Overgangsklasse. Ook nu weer heeft het team bewezen over meer dan voldoende kwaliteit te beschikken om zich wederom te plaatsen voor de play-offs. Met genoeg ruimte tussen H1 en de nummer 2 in de poule verkeerde de ploeg de afgelopen weken in een riante positie om het kampioenschap naar zich toe te trekken.  

De eerste ronde van de play-offs speelden zij tegen Klein Zwitserland (KZ) H1. De eerste wedstrijd in deze ronde was een flinke krachtmeting voor beide ploegen. Uiteindelijk trok KZ na shoot-outs aan het langste eind. De tweede wedstrijd was een zwaardere pot voor Myra, maar ook nu weer boden ze KZ de nodige tegenstand. KZ won deze tweede wedstrijd echter ook (3-1) en promoveert hiermee direct naar de Overgangsklasse. 

Voor Myra H1 mannen is het zeker nog niet gespeeld, zij maken in deze tweede ronde wederom kans op promotie naar de Overgangsklasse. H1 speelt zondag 11 juni om 15:00 uur de eerste wedstrijd in deze ronde op eigen terrein tegen Zwolle Heren 1, die als 11eis geëindigd in de Overgangsklasse B en speelt voor poulebehoud. De tweede wedstrijd is op zaterdag 17 juni 15:00 uur uit bij Zwolle. Uit elke wedstrijd dient een winnaar te komen. Omdat de play-offs volgens het ‘best-of-three’-principe verlopen, zal er eventueel een derde wedstrijd worden gespeeld op zondag 18 juni 15:00 uur bij Myra. De winnaar van deze reeks speelt volgend seizoen in de Overgangsklasse.

Voor de twaalfde man is uiteraard ook nu weer een belangrijke rol weggelegd! Kom de heren van het eerste dan ook aanmoedigen en naar de overwinning(en) schreeuwen! 

Hoodsponsors

Instagram