Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Mei
10

Myra Heren 1 - Fletiomare heren 1 7/5

Nieuws afbeelding
Met nog vier wedstrijden te gaan in de race naar kampioenschap ligt de druk er goed op bij onze mannen. Maar met een gezonde spanning zijn ze weer de wedstrijd ingegaan, en dit keer tegen Fletiomare die op de negende positie staat met 23 punten. 


Daarbovenop moet worden vermeld dat er TD was op onze mooie club, en niet zomaar een TD... Dit keer werd de gezelligheid gehost en gevierd door feestcafé Bubbels! Dit in combinatie met de sponsorborrel, waar de sponsoren van Myra H1 te gast waren voor een hapje en drankje en een geweldige wedstrijd. 


Met een zonnetje en hier en daar wat wolkjes mocht de wedstrijd beginnen met de eerste bal voor de gasten. Myra hield een volle press aan was duidelijk de bovenliggende partij. Al gauw kwam de eerste kans voor Myra, maar wegens flinke oostenwind kon het balletje niet het goal bereiken. Dit mocht het moraal echter niet breken, en onze mannen gingen stug door. Ondanks dat wist Fletiomare onze cirkel te bereiken en een strafcorner te versieren bij de kanaries. Een push werd recht op de Gladde gespeeld, waarna de bal afkaatste en een rebound kon worden benut door Fletiomare. 1-0 Achter was geen goed uitgangspunt en de zenuwen liepen op bij Myra. Fletiomare begon zich in te graven en loerde op de counter. Maar dankzij het publiek konden de mannen worden opgezweept en werd de cirkel belegerd door Myra. Al gauw wist ook Myra een strafcorner te versieren en mokerde Tel de bal met een sleeppush de 1-1 binnen.


In de rust werd het team gestuurd en gecorrigeerd door Razwan. De focus moest worden gelegd op de basis en het uitvoeren van de taken, wat de overwinning binnen moest halen. Overtuigd van eigen kracht startte Myra de tweede helft. Deze helft was knokken geblazen, plakjes kaas werden geknabbeld en de longen op volle toeren gezet. Al gauw volgden de 2-1 en de 3-1 wederom in strafcorners, gemaakt door Tel en luidde hiermee zijn hattrick in! En een hattrick op TD mag dubbel zo goed gevierd worden. Door de goals werd een moment achterover geleund door Myra, maar dit kwam ze duur te staan. Een diagonale pass uit de vrije slag van Fletiomare bracht ze in één keer in onze cirkel waarna verwoestend de lange hoek werd gevonden. De 3-2 zorgde weer voor wat gas op de plank, en Myra wist wederom een strafcorner te versieren na een magistrale solo van nr.18. De trukendoos werd van het stof gehaald, waarbij drie man van Fletiomare het bos niet meer uitkwamen. Groot Beumer wist deze strafcorner te benutten met een push laag tussen de beentjes van de keeper. 


Met deze stand van 4-2 was geheel Myra weer tot rust gekomen en konden de pitchers weer gevuld worden, want de Bubbels stond klaar om van start te gaan.


Aanstaande donderdag staat om 20:30 uur de inhaalwedstrijd  uit tegen Alliance op het programma. Met nog drie wedstrijden te gaan, moet er nog één gewonnen worden om van het kampioenschap te kunnen genieten en ons te plaatsen voor de play offs.

Hoodsponsors

Instagram