Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Mei
4

Myra Hockeyplaatjesboek

Nieuws afbeelding

Met veel trots kunnen wij melden dat HV Myra er een nieuwe sponsor bij heeft: Coop Supermarkten. De meeste Amstelveners kennen deze supermarktketen wel en wij zijn verheugd dat zij onze mooie vereniging gaan steunen. 


Myra Hockeyplaatjesboek

Het gloednieuwe Coop filiaal aan de Van der Hooplaan en de filialen aan de Lindelaan en de Parlevinker in Amstelveen, brengen in samenwerking met Myra een hockeyplaatjesboek uit! Wie kent ze niet, de Panini voetbalboeken, maar dan een boek met sterren van onze eigen club, uit alle jeugdteams, alle G-hockeyteams en natuurlijk onze trots Dames 1 en Heren 1.


De stickerboeken worden uitgedeeld in de drie genoemde filialen en in het clubhuis van Myra. De plaatjes kun je sparen bij de boodschappen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zakje met 8 plaatjes. Spaar ze allemaal! De actie start half mei en heeft een looptijd van acht weken. We zullen na afloop van de actie nog een of meer ruildagen organiseren, zodat je je boek compleet kunt maken. 


Update: in verband met privacy zullen alleen de voornamen van de kinderen op de plaatjes komen te staan!


Planning team- en portretfoto’s

Zonder (team)foto’s van al die sterren hebben wij natuurlijk geen stickerboek. Vanwege de planning en looptijd van de actie gaan wij hier op zeer korte termijn mee aan de slag. De foto’s zullen in de eerste twee weken van mei worden gemaakt. 


Wij hebben hierover de teambegeleiders en trainers/coaches een e-mail gestuurd met een planning wanneer hun team op de foto gaat, praktische informatie voor het team en de ouders en – heel belangrijk! – het verzoek om alle ouders een formulier te laten ondertekenen om zo toestemming te verlenen dat de foto van hun dochter of zoon in het stickerboek wordt gepubliceerd. Ook via deze weg vragen wij iedereen om hun medewerking om dit project tot een succes te maken.


Belangrijk! De foto’s zullen uitsluitend en éénmalig voor deze actie - het boek, de plaatjes en posters ter promotie van de actie - worden gebruikt en niet voor andere doeleinden. Dit is in een separaat contract vastgelegd met zowel de sponsor, als met het bureau Adfomedia dat het boek maakt. De foto’s blijven eigendom van Myra. Adfomedia verwijdert na afloop van de actie alle bestanden veilig van hun server.


Advertentiemogelijkheden

Voor de Coop is het stickerboek een mooie actie om naamsbekendheid op te bouwen. Voor de jonge Myranezen is het supergaaf om hun eigen fotoplaatje te hebben en het boek vol te sparen. Maar het boek biedt ook de mogelijkheid aan geïnteresseerden om (extra) te adverteren. De advertentie-inkomsten gaan 1-op-1 naar Myra en bieden zo een extra financiële ondersteuning aan onze vereniging. 


De oplage van meer dan 2000 exemplaren en de hoge bewaarfunctie maken het stickerboek uniek. Wij hebben verschillende mogelijkheden om in dit boek te adverteren, de prijzen van een advertentie lopen uiteen van 100 tot 600 euro. Mocht je interesse hebben om te adverteren in het Myra Hockeyplaatjesboek, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via [email protected]


      


BIJLAGEN:


Toestemmingsformulier portretrecht Myra Hockeyplaatjesboek


Planning fotografie Myra Hockeyplaatjesboek versie 5 mei 2017

Hoofdsponsors

Instagram