Heren 1 Maa
16

Myra Heren 1 - Bennebroek Heren 1 12/3

Nieuws afbeelding
Het eerste thuispotje na de winterstop heeft gelijk een mooie overwinning opgeleverd.
Onder het genot van een heerlijk zonnetje begonnen wij aardig aan de wedstrijd. Wij misten wat scherpte voorin waardoor de vroege goal uitbleef, maar het veldspel was goed. Pas na 23 minuten was het Koert met een goed gesleepte strafcorner en de keeper was kansloos. 3 minuten later kregen wij opnieuw een strafcorner. Deze werd verkeerd gestopt, maar Jopie wist er wel raak mee en knalde de bal in de lange hoek. Nog voor rust kon Jopie zijn tweede goal maken en stond het 3-0. Na een mooie lange aanval kon Jopie de bal in een leeg doel flatsen.

De tweede helft begon rommelig en dankzij een paar goede reddingen van Glenn bleef ons doel schoon. We creĆ«erden zelf ook genoeg kansen en  in de 19e minuut van de tweede helft kan Lars de 4-0 binnen glijden. Binnen een paar minuten moeten we de 5-0 maken, maar slordigheidjes voorin voorkomen dit. Na een gele kaart voor Simon en een goal van Bennebroek wordt het nog even spannend, maar vlak voor dit zet Jopie, met zijn 3e goal, de eindstand 5-1 op het scorebord.

Aankomende zondag Overbos uit met 1 doel: keihard strijden en 3 punten meenemen. Supporters bedankt en hopelijk tot zondag

Oja, TD was leuk en Glenn was man of the match!