Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Heren 1 Aug
24

Nieuwe Coach en Assistent Coach voor Heren 1

Nieuws afbeelding
In het seizoen 2016-2017 zal Heren 1 worden versterkt met een nieuwe coach en assistent coach. Gedurende de zomerstop is de TC hard bezig geweest om de juiste kandidaten te vinden en met succes!

De nieuwe coach voor komend seizoen is Razwan Ahmed. Razwan wilde, na drie jaar Dames 1 van Schaerwijde gecoacht te hebben, een nieuwe uitdaging vinden in het herenhockey en zo kwamen John Bijlsma, voorzitter TC Top, en Razwan met elkaar in contact. "In de gesprekken die wij met Razwan voerden, kwam hij op ons over als een enthousiaste en moderne trainer. We zijn dan ook zeer content dat wij hem kunnen verwelkomen bij de club en wensen hem veel succes”, aldus John. Naast zijn nieuwe rol als coach van Myra H1 coacht Razwan ook Schaerwijde JA1 en is hij Technisch Manager van MHC Woerden.

Naast een nieuwe coach is er ook gezocht naar een assistent coach. Deze is gevonden in Stijn Braun. Stijn heeft vier jaar in Myra Heren 1 gespeeld en is voor velen geen onbekende. Toen vanuit Heren 1 het signaal kwam dat ze op zoek waren naar een assistent en aangaven Stijn hier een geschikte kandidaat voor te vinden, is het balletje gaan rollen. Stijn is in gesprek gegaan met de TC en kan zich nu dus gaan opmaken voor zijn eerste jaar als assistent coach van ons Heren 1. Stijn vertelt: "Vanuit mijn werk ben ik altijd bezig geweest met het ontwikkelen van talenten en vaardigheden van mijn collega’s. Ik heb er dan ook erg veel zin in om te helpen bij de ontwikkeling van deze talenten bij ons team. Razwan en ik zien een leuke groep spelers met erg veel potentie.”

De komende selectieperiode zal de nieuwe staf met het team de koppen bij elkaar gaan steken om de doelstellingen voor komend seizoen te formuleren. Een concrete ambitie kunnen wij dan ook nog niet melden, maar waar we zeker van zijn is dat we komend seizoen weer spektakel kunnen gaan zien bij Heren 1!

Hoodsponsors

Instagram