Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Sponsor Jun
17

Leuke banen bij HockeyPeople. Voor starters en tweede stap!

Nieuws afbeelding
Ben je bijna klaar met je studie? Neem dan snel een kijkje op de Myra vacaturesite, hier staat weer een groot aantal leuke banen op! Kun je na je studie eerst nog even op vakantie om daarna bijvoorbeeld als trainee te beginnen bij EIFFEL of Ziggo. 

Ook zijn er banen voor mensen met enige jaren ervaring als jurist of in de accountancy, financiĆ«n, online marketing, PR, BI, of als web site developer, etc. Kijk ook hiervoor op de Myra vacaturesite (http://hockeypeople.nl/Clubs/myra) en Facebook en geef het door aan je vrienden en vriendinnen. Zeg het voort en like de pagina zodat je op de hoogte blijft. Als jij of iemand anders via Myra wordt aangenomen ontvangt Myra een gedeelte van de fee.

Dus zegt het voort! Jij een leuke baan en Myra extra inkomsten.

HockeyPeople werkt samen met meer dan 20 clubs en is opgericht door hockeyers met ervaring in de recruitmentbranche en vele jaren op het veld. Bij een succesvolle plaatsing ontvangt de club die de vacature levert 15% van de fee en de club die de kandidaat levert ontvangt ook 15% van de fee. HockeyPeople werkt samen met professionele recruiters en maakt gebruik van erkende persoonlijkheidstests. 

Hoofdsponsors

Instagram